ONZE VACATURES

Open sollicitatie

Staat jouw passende vacature er niet tussen, niet getreurd! Je kunt altijd een open sollicitatie naar ons sturen.

OVER ANEMONE HORSE TRUCKS

Anemone Horse Trucks heeft met al haar klanten iets gemeen, dat is de passie voor paarden. Vanuit die passie leveren wij al sinds 1996 paardenvrachtwagens aan kwaliteitsbewuste klanten in binnen- en buitenland. Van amateursporters tot internationale topsporters tot de recreatief ruiter in de paardensector.

U kunt bij Anemone Horse Trucks terecht voor nieuwe en gebruikte paardenwagens uit voorraad of op maat gemaakt. De collectie varieert van 2-paardswagens – geschikt voor het B-rijbewijs – tot grote paardenvrachtwagens met een luxe living. De voorraad is te bezichtigen op www.anemone.nl, maar ook in de showroom te Scherpenzeel. Hier kunt u de auto’s uitgebreid bekijken, proberen en vergelijken. De verkoopspecialisten helpen u graag met een scherp leasevoorstel en verzekeringsvoorstel van uw toekomstige paardenvrachtwagen.

Tevens staan de servicemedewerkers in de werkplaats klaar om uw paardenvervoer in optimale conditie te houden. U kunt bij Anemone terecht voor onderhoud, 24-uurs service en APK.

Wist u dat het ook mogelijk is om een paardenwagen bij Anemone te huren? Horsetrucksforrent.com beschikt over grote en kleine paardenwagens welke u voor korte en lange termijn in Nederland en in het buitenland kunt huren. Dit vervoer is comfortabel, veilig en al te rijden met een B-rijbewijs.

In 2018 is Anemone Horse Trucks door de Stichting HIP verkozen tot winnaar Hippische Toeleverancier van het Jaar 2018. Anemone Horse Trucks is uw mobiliteitspartner in de paardensport!

Waarom werken bij ons?

Gezellig team

Bij Anemone Horse Trucks kom je te werken in een gezellig en hecht team met gevarieerde werkzaamheden en een uitdagende functie!

Meer dan 25 jaar ervaring

Anemone Horse Trucks levert al sinds 1996 paardenvrachtwagens aan kwaliteitsbewuste klanten in binnen- en buitenland.

Passie

Met grote passie voor luxe paardenwagens en paardenvrachtvrachtwagens werken we met oog voor detail aan het veilig vervoeren van de paarden!

Impressie

Ons adres

Glashorst 99, 3925 BR Scherpenzeel